Δευτέρα 22 Απριλίου 2024

Οι παγκοσμιοποιητές προγραμματίζουν το ChatGPT για να “μειώσουν τη διστακτικότητα στα εμβόλια” παπαγαλίζοντας αφηγήσεις για τη δημόσια υγεία

 



Στο τέλος του μήνα, νέα έρευνα θα παρουσιαστεί στο συνέδριο της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Κλινικής

Μικροβιολογίας και Λοιμωδών Νοσημάτων, η οποία δείχνει ότι το πρόγραμμα ChatGPT που καθοδηγείται από τεχνητή νοημοσύνη διανέμει προπαγάνδα για την προώθηση των εμβολίων, η οποία προέρχεται απευθείας από τις επίσημες υπηρεσίες δημόσιας υγείας.

Προκειμένου να καταπολεμηθεί η λεγόμενη “διστακτικότητα στα εμβόλια”, το ChatGPT έχει προγραμματιστεί να ωθεί όποιον το χρησιμοποιεί να κάνει όποια εμβόλια προωθούν κάθε φορά η κυβέρνηση και τα μέσα ενημέρωσης, υποστηρίζοντας ότι όλα αυτά είναι “ασφαλή και αποτελεσματικά”.

Εκτός από τη διανομή προπαγάνδας σχετικά με τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα (ΣΜΝ) και άλλα σχετικά κοινωνικά προβλήματα, το ChatGPT επικεντρώνεται ιδιαίτερα στην ενθάρρυνση του κοινού να βγαίνει έξω και να εμβολιάζεται με κάθε ευκαιρία – για λόγους “δημόσιας υγείας”, φυσικά.

Ένα δελτίο Τύπου σχετικά με τη νέα έρευνα εξηγεί – υποστηρικτικά, σημειώστε – ότι “η διστακτικότητα ως προς τα εμβόλια, που συνδέεται άμεσα με την παραπληροφόρηση – ψευδείς, ανακριβείς πληροφορίες που προωθούνται ως πραγματικές – βρίσκεται σε άνοδο”.

ChatGPT, η νέα κυβέρνηση τεχνητής νοημοσύνης

Πολλοί άνθρωποι των οποίων οι δικοί τους εγκέφαλοι προφανώς δεν είναι σε θέση να ανταποκριθούν, χρησιμοποιούν τώρα το ChatGPT για όλα τα είδη των πραγμάτων. Αυτοί οι άνθρωποι του κάνουν ερωτήσεις σχετικά με πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν, συμπεριλαμβανομένων πραγμάτων όπως “Πρέπει να κάνω εμβόλιο για το [συμπληρώστε το κενό];”. Το ChatGPT στη συνέχεια τους απαντά ότι πρέπει, χωρίς ερωτήσεις.

Οι ερευνητές που συμμετείχαν στη νέα μελέτη σχετικά με το ρόλο του ChatGPT στην παρότρυνση των χρηστών να εμβολιαστούν λένε ότι μπορεί να αποτελέσει “ένα αποτελεσματικό εργαλείο για να συμβάλει στη μείωση της διστακτικότητας του γενικού κοινού για τα εμβόλια”.

Το θετικό σε όλα αυτά είναι ότι, για όσους δίνουν προσοχή, είμαστε ήδη μπροστά από το παιχνίδι. Γνωρίζετε τώρα ότι το ChatGPT είναι τεχνητή ψεύτικη νοημοσύνη – ή ίσως να περιγράφεται καλύτερα ως τεχνητή μη νοημοσύνη, επειδή δεν υπάρχει τίποτα έξυπνο στο να εμβολιαστείτε στις μέρες μας.

Υπάρχουν πλέον τόσες πολλές πηγές που κάποτε δεν ήταν διαθέσιμες και δείχνουν όλους τους κινδύνους και τις βλάβες που προκαλούν οι ενέσεις εμβολίων, και ειδικά αυτές που πλασάρονται στις μάζες για τον κοροναϊό της Γουχάν (COVID-19). Δεν υπάρχει απλά καμία δικαιολογία με όλα όσα υπάρχουν εκεί έξω για να πέσει κανείς σε άλλες απάτες με εμβόλια, αν και οι εξουσίες προσπαθούν με τη χρήση του ChatGPT.

Όταν τίθενται οποιουδήποτε τύπου ερωτήσεις σχετικά με τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, το ChatGPT απαντά επίσης αμέσως με αναμασημένη προπαγάνδα από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC), συμπεριλαμβανομένου του εγγράφου 2021 CDC STI Treatment Guidelines document.

Με άλλα λόγια, το ChatGPT δεν είναι τίποτα περισσότερο από τους ίδιους κυβερνητικούς μπράβους που πλασάρουν ψέματα, αλλά σε αυτή την περίπτωση μέσω ενός “κουλ” και φανταχτερού προγράμματος τεχνητής νοημοσύνης που προμηνύει ότι είναι “έξυπνο” τεχνητά.

“Συνολικά, οι απαντήσεις του ChatGPT για τους δισταγμούς σχετικά με τα εμβόλια ήταν ακριβείς και μπορεί να βοηθήσουν τα άτομα που έχουν παρανοήσεις σχετικά με τα εμβόλια”, υποσχέθηκε ο επικεφαλής συγγραφέας της μελέτης Δρ Matthew Koh, ιατρός λοιμωδών νοσημάτων στο Εθνικό Πανεπιστημιακό Σύστημα Υγείας της Σιγκαπούρης. (Γιατί η Σιγκαπούρη καθοδηγεί τις πληροφορίες για τη δημόσια υγεία στις ΗΠΑ, ούτως ή άλλως;)

“Τα αποτελέσματά μας καταδεικνύουν τη δυνητική δύναμη των μοντέλων τεχνητής νοημοσύνης να βοηθήσουν σε εκστρατείες δημόσιας υγείας και να βοηθήσουν τους επαγγελματίες υγείας να μειώσουν τη διστακτικότητα στα εμβόλια”.

Δόξα τω Θεώ που ζούμε στις Ηνωμένες Πολιτείες και όχι στη Σιγκαπούρη. Χωρίς να θέλω να σας προσβάλω αν ζείτε στη Σιγκαπούρη, αλλά τουλάχιστον προς το παρόν, οι Αμερικανοί έχουν το δικαίωμα να λένε απλώς όχι, όπως προειδοποίησε κάποτε η αείμνηστη Πρώτη Κυρία Νάνσι Ρέιγκαν, να λένε όχι στα φάρμακα, συμπεριλαμβανομένων των φαρμακευτικών φαρμάκων της ποικιλίας των εμβολίων.

“Το ChatGPT είναι αρκετά άχρηστο”, έγραψε ένας σχολιαστής στο The Defender, μια έκδοση της οργάνωσης Children’s Health Defense. “Αν δεν του αρέσει η συζήτηση, απλά σταματάει και θέλει να προχωρήσει σε άλλο θέμα. Σίγουρα είναι ένα εργαλείο για τους πολύ αφελείς”.

“Δεν είμαι “διστακτικός ως προς τα εμβόλια- είμαι βίαια αντίθετος”, αστειεύτηκε ένας άλλος.

 https://katohika.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: