Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

Φυλακές Κορυδαλλού: Νεκρός ο 36χρονος που κρατείτο για τον βιασμό της θετής κόρης του στην Αίγινα

 



keliak

Θρίλερ στον Κορυδαλλό!

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται οι Φυλακές και οι αρχές μετά τον θάνατο του 36χρονου, ο οποίος είχε συλληφθεί για την σεξουαλική κακοποίηση της θετής του κόρης, στην Αίγινα!

Η σοκαριστική υπόθεση βιασμού αποκαλύφθηκε στις 6/3. Μία 25χρονη γυναίκα, κατήγγειλε πως ο 36χρονος σύντροφος της 50χρονης μητέρας της ξεκίνησε να την κακοποιεί σεξουαλικά από το 2013 έως και την ενηλικίωσή της…

Η 25χρονη είχε καταθέσει ότι μέχρι τα 18 της την θώπευε, ενώ όταν ενηλικιώθηκε, ο άνδρας προχώρησε και στον βιασμό της. Ο 36χρονος φέρεται να κατέγραφε σε βίντεο τις αρρωστημένες πράξεις και απειλούσε μάλιστα την κοπέλα ότι θα διαδώσει το μυστικό στο ευρύτερο περιβάλλον τους. Επίσης, στην καταγγελία της, η κοπέλα ανέφερε ότι ορισμένες φορές δεχόταν ως αντάλλαγμα χρηματικά ποσά ή δώρα. Η τελευταία συνεύρεση όπως σημειώνεται, έλαβε χώρα την 00:00-00:30 ώρα, της 05/03/2024.

Σύμφωνα με πληροφορίες που προκύπτουν, o 36χρονος αθλούνταν στον προαύλιο χώρο των Φυλακών Κορυδαλλού, όταν ξαφνικά λιποθύμησε. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο τον παρέλαβε για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο, ωστόσο ο άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο ξαφνικός θάνατος οφείλεται είτε σε παθολογικά αίτια είτε σε υπερβολική χρήση ναρκωτικών. Φως στα αίτια και τις συνθήκες θανάτου ναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική έκθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: