Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

ΧΡΗΣΙΜΟ: Μαγειρεύετε ψάρι; Απομακρύνετε την μυρωδιά από το σπίτι σας!



ΧΡΗΣΙΜΟ: Μαγειρεύετε ψάρι; Απομακρύνετε την μυρωδιά από το σπίτι σας!Σίγουρα η μυρωδιά του ψαριού δεν είναι από τις πιο ευχάριστες μυρωδιές για το σπίτι σας! Κι όμως, τα ψάρια είναι μια θαυμάσια τροφή που δεν πρέπει να λείπει από το διαιτολόγιό μας!
Αν λοιπόν η μυρωδιά σας έκανε μέχρι σήμερα να ξεχνάτε την κατανάλωση ψαριών, υπάρχει λύση για την «ψαρίλα»!
Αφήστε στον πάγκο της κουζίνας δίπλα από μέρος που ψήνετε ή βράζετε το ψάρι σας ένα ρηχό μπολ με λευκό ξίδι! Αν δεν έχετε πολύ ξίδι, μπορείτε να το αραιώσετε με λίγο νερό. Αν η μυρωδιά είναι πολύ έντονη, βάλτε σε ένα βαποριζατέρ λίγο ξίδι αραιωμένο με νερό (1 προς 4) και ψεκάστε λίγο το χώρο. Μόλις η μυρωδιά του ξιδιού εξατμιστεί θα έχει εξαφανιστεί και το μεγαλύτερο μέρος της μυρωδιάς του ψαριού!